Kemi eksperience 20 vjeqare ne kete fushe.
Ne i realizojme kerkesat tuaja.

Prodhimet e fundit

Shërbimet Tona

Progami themelore dhe pajisjet teknologjike janë bazë e suksesit tonë dhe vargu i gjatë i prodhimeve cilësore janë rezultate të punës sonë dhe të pajisjeve më bashkëkohore

Rreth Nesh

Mire se vini ne Osa Termosistem
"OSA-TERMOSISTEMI”, themeluar më 1987, i privatizuar më 2003, specializuar për prodhimin e këmbyesve dhe të pajisjeve termo-teknike në lëmenjtë: ftohje-ngrohjes dhe ventilimi. Rezultatet mbështeten në skemën organizative që përbëhet prej: 1.Sektorit të konstruktimeve dhe të projektimeve, 2. Sektorit të prodhimit të këmbyesve dhe të pajisjeve termo-teknike, dhe sektori i servisimit.

Partnerët Tanë